SHG A-osake * Tuote on loppunut verkkokaupasta, mutta SHG:n toimisto välittää osakkaiden osakkeita. Voit tiedustella vapaana olevien osakkeiden tilannetta osoitteesta toimisto@shg.fi

SHG:n osakkaana saat pelioikeuden Lakiston ja Luukin kentille ja nautit parhaista eduista! 

 

250,00 € / kpl sis. alv 0,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 0 kpl

  Kpl

SHG:n osakkeella on pk-seudun edullisin vastike kahdelle kentälle. Nyt myynnissä olevien uusien osakkeiden hoitovastikemaksut alkavat kaudella 2024 ja pelioikeus tulee käyttöön ensi kaudelle. Vastikemaksu ensi kaudelle vahvistetaan loppuvuodesta pidettävässä yhtiökokouksessa.

SHG:n vastike vuonna 2023 oli 795 euroa. Sillä saa rajattoman pelioikeuden kahdelle kentälle, Luukkiin ja Lakistoon. Vastike on edullisin kahden kentän vastike pääkaupunkiseudulla. Vastikkeen voi maksaa joko yhdessä erässä tai kuukausittain.  

SHG:n osakas pelaa edullisesti myös muilla kentillä

SHG on mukana Kultakortti-järjestelmässä, jossa omalla pelioikeudellaan pelaava osakas voi ostaa 165 euron (v. 2023) pelioikeuden Kultakorttikentille. Tällä pelioikeudella hän saa pelata 7 kierrosta kullakin Kultakorttikentällä.

SHG tarjoaa osakkailleen lisäpelioikeuksia, jotka vahvistetaan vuosittain. Vuonna 2023 osakas pystyi hankkimaan 100 eurolla lisäpelioikeuden Nurmijärvi Golfin, Nevas Golfin tai Espoo Golfin kentille. Lisäpelioikeuksissa kentillä on vastavuoroinen 250 lisäpelioikeuden kiintiö. Lisäpelioikeus antaa rajattoman pelioikeuden valitulle kentälle.

SHG:n osakkaalle erityispalvelua omilla kentillä

Osakkaalla on aina parhaat varausoikeudet peliaikoihin. 

Osakkaat pääsevät varaamaan peliaikoja muita pelaajia ennen. Vuonna 2023 tämä varausoikeus oli 14 vuorokautta ennen pelipäivää. Osakkaalla sai vuonna 2023 olla 8 varausta voimassa yhtäaikaa.

Kaikki kymmentä vaille lähtöajat on varattu ensisijaisesti osakkaille. Niitä voi ryhtyä varaamaan edellisenä päivänä, jos peliaika on ennen puoltapäivää ja saman päivän aamuna, kun peliaika on puolenpäivän jälkeen. 

Osakas voi ostaa edulliseen hintaan pelilippuja omille kentille, lippujen määrä ja hinnat vahvistetaan vuosittain. Osakkaan kanssa samassa ryhmässä pelaava vieras saa edullisemman greenfeen.

Osakas voi varata lähtöajat ja muut palvelut isommalle ryhmälle jopa kaksi kuukautta etukäteen. Ryhmävaraus voi maksimissaan kattaa yhden tunnin kaikki lähdöt eli  24 henkilöä.

Erityisedut SHG:n osakkaan lähipiirille

Osakkaan alle 16-vuotiaat lapset ja lapsenlapset pelaavat maksutta Luukin ja Lakiston kentillä.

Osakas voi kauden alussa vaihtaa rajattoman pelioikeutensa 30 kierroksen sarjalipuksi, jonka hän voi jakaa nimeämänsä perheenjäsenen kanssa tai jolla  hän voi maksaa pelikaverinsa kierroksen.

# Osakkaan vaihtoehdot pelaamiseen

Edulliset sarjakortit SHG:n osakkaalle

Osakas saa kymmenen kerran sarjakortit pelikierroksille ja golfautoihin edulliseen osakashintaan.

# SHG:n edut pelaajille