Tilaus- ja sopimusehdot


Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.11.2021 alkaen


Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy

  • Suur-Helsingin Golf Oy, 0859019-9
  • Suur-Helsingin Golf Ry, 0530718-3


Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.shg.fi verkkokaupan ostoskorin kautta.


Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron
• laskun loppusumman


Toimitustapa
Pelioikeus- ja jäsenyystuotteet merkitään ja tulevat voimaan toimiston käsiteltyä tilauksen tai automaattisesti heti tilauksen yhteydessä. Muut tuotteet noudetaan pääsääntöisesti Lakiston tai Luukin caddiemastereilta.
Tuotteet voidaan toimittaa erikseen pyydettäessä postitse. Mahdolliset toimitus-/postituskulut lisätään hintaan.


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen, kun palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön.

Seuran jäsenyyden voi perua ja maksu palautetaan ainoastaan, jos on terveydellisistä syistä estynyt pelaamaan kauden aikana eikä tarvitse golfseuran jäsenyyttä kauden aikana. Peruminen pitää tapahtua ennen ensimmäistä pelikierrosta. Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes sen itse päätät.

Pelioikeustuote on voimassa ostohetkestä kyseisen vuoden loppuun saakka. Sarjakortti on voimassa kunnes käyttökerrat on käytetty. Pelioikeus tai sarjakortti on siirrettävissä toiselle pelaajalle ellei sitä ole vielä otettu käyttöön.

Pelioikeustuotteessa on 14 päivän peruutusehto. Tämän jälkeen pelioikeus voidaan peruuttaa vain terveydellisistä syistä johtuen ja maksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan, jos pelioikeutta ei ole vielä käytetty. Näissä tapauksissa ole yhteydessä toimistoon.


Tuotteiden palautus
Ennen palautusta, ota yhteyttä toimistoon

050 594 6159

toimisto@shg.fi

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


Palautusosoite
SHG Lakisto caddiemaster

Rinnekodintie 23

02980 ESpoo


Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Suur-Helsingin Golf käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.